Arkiv: Tillbaka till aktuellt år

2006-12-17
Nytt år -> nya tävlingar
Vi närmar oss, sakta men säkert, slutet på 2006. Nytt år medför nya roliga tävlingar. Inbjudningar till Blixt-DM och Skol-DM finns nu att läsa här. Anmäl dig idag!

2006-11-27 Knatteserien och Mitt i Schack
Det sista sammandraget i Knatteserien spelades idag i Kungsbacka. Det blev en rysare där Kungsbacka SK och Falkenbergs SK möttes i en ren final i sista ronden. Matchen slutade med 2½-1½ i Kungsbackas favör och tävlingen fick avgöras på särskiljning. Kungsbacka drog det längsta strået med 1 matchpoängs övervikt. Grattis! Resultaten hittar ni här och lite bilder här.

Har ni missat det utmärkta schackprogrammet Mitt i Schack? I det sista avsnittet hade de ett litet reportage om Västkustspelen! Surfa in här och spola fram till ca. 9½ minut så kan du kolla själv. Titta för övrigt på de andra avsnitten också får du reda på allt som rör Schack i både Sverige och i Världen!

2006-11-18 Västkustspelen
Resultaten finns nu här. En bildkavalkad från tävlingen hittar du här: Skulle ni vara intresserade av något original så kontaktar ni mig på adressen alexander.jogren@schackihalland.net.

Tävlingsledningen vill tacka alla deltagare och föräldrar för en rolig tävling! Vi önska er välkomna tillbaka nästa år!

2006-11-14 Tävlingar
I helgen avgörs Västkustspelen! Ska SS Manhem vinna klubbpriset i år igen? Är smörgåsarna lika smarriga som vanligt? Vem blir kung vid pingisborden? Den som kommer till Tullbroskolan i Falkenberg på lördag får se! Nu finns även inbjudan till årets Skollag-DM ute. Både inbjudningarna finns under tävlingsinbjudningar.

2006-10-15 DM
DM har avgjorts och ohotad segrare blev Lennart Wahlström från Varbergs SK. Fullständiga resultat hittar ni här.

2006-09-27 Buss till Skol-SM
Årets happening för alla juniorer, Skol-SM i Svedala, närmar sig med stormsteg! Skol-SM spelas i år den 13-15 oktober och Hallands Schackförbund sponsrar som vanligt med en buss för alla deltagare samt 1 ledare per 5 spelare. Läs om hur du anmäler dig till bussen här. Obs! Tänk på att du måste anmäla dig till själva tävlingen själv eller via din klubb.

2006-09-20 Inbjudan DM
Årets DM kommer att avgöras i Vinberg mellan den 6 och 8 oktober. Läs inbjudan här och när du gjort det skickar du ett mejl till gert.gustavsson@schackihalland.net och anmäler dig så fort som möjligt!

2006-08-12 Inbjudan Västkustspelen
Inbjudan till årets Västkustspelen finns nu här på nätet. Klicka här för att läsa den.

2006-05-01 Lag Blixt-DM
Resultat från Lag blixt-DM finns nu att betrakta på resultatsidan.

2006-03-05 Schack 8:an i Bara
Hallands Schackförbund följer upp föregående års succé och populära resa till Schack 8:an i Bara. Schack 8:an är en lagtävling med 8-mannalag som arrangeras med bravur av SK Bara Bönder och spelas i år lördagen den 8:e april. Klicka här för att läsa inbjudan till bussresan och här för att hitta inbjudan till tävlingen.

2006-02-17 Tränarskola
Helgen 25-26 februari hålls Tränarskolan i Kuggavik utanför Åsa. Det är ett samarbete mellan Göteborg och Halland och kostnaden är bara hälften mot vad det brukar. Intresserad? Läs inbjudan här och anmäl dig senast den 19 februari.

2006-01-08 Blixt-DM
Efter många pjäsbortsättningar, tidsnöder och snygga mattningar korades till slut en blixtmästare i länet. Ensam kvar på tronen när krutröken skingrades var Magnus Lindhe från Halmstads SS på 15 poäng före fjolårets vinnare Gregor Reid från Harplinge SS. Resultat hittar du här! Bilder kommer senare!

2006-01-02 Konferens
Hallands SF inbjuder till konferens lördagen den 4:e februari för att diskutera framtida schack. Inbjudan finns att läsa här! Sprid detta i klubbarna så hoppas vi på ett stort intresse! Väl mött!